Search

J.A.P.

J.A.P.
J.A.P.
Společnost J.A.P. je český výrobce stavebních pouzder pro zasouvací dveře, skrytých zárubní, interiérových a exteriérových schodišť, stahovacích půdních schodů, stavebnicového nerezového zábradlí, designového skla Grafoskla a skleněných stěn.

Stavební pouzdra J.A.P.

Moderní způsob oddělení jednotlivých prostor za pomoci stavebního pouzdra J.A.P. je velmi elegantním, tichým
a v neposlední řadě i bezbariérovým řešením pro jakýkoliv interiér. Tento stavební dílec slouží pro zasouvání dveří dřevěných, prosklených i celoskleněných do zděné či sádrokartonové příčky. Stavební pouzdra jsou nabízena ve čtyřech modelových typech: Standard, Komfort, Parallel, Unibox.

Skryté zárubně
AKTIVE a EMOTIVE

Tento nový trend nabízí absolutně čistý dveřní průchod, kdy dveře přesně lícují s okolní zdí.

Schody a schodiště J.A.P.

Nabídka interiérových a exteriérových schodišť společnosti J.A.P. je komplexní. Zahrnuje totiž jak schodiště točitá, segmentová, třmenová, bočnicová, tak i atypická, která se řídí přáním zákazníka. Všem typům schodišť nechybí moderní design v podobě atraktivních materiálů, jakými jsou dřevo, nerez či sklo.

Nerezové zábradlí J.A.P.

Stavebnicové nerezové zábradlí J.A.P. je variabilní s jakýmkoliv jiným schodištěm
a má jak interiérové, tak exteriérové využití. Hodí se na betonová i montovaná schodiště, balkóny nebo balustrády. Základní varianty výplně – nerez lanko, nerez prut či skleněná tabule, lze vzájemně kombinovat přesně dle požadavku zákazníka. Zábradlí odpovídá normovaným požadavkům na bezpečnost.

Designové sklo Grafosklo

Absolutním hitem pro design interiéru je Grafosklo, designové sklo s vnitřním digitálním tiskem nebo textilií, které lze použít ve formě celoskleněného obkladu za kuchyňskou linku, celoskleněnou stěnu, dveře, skleněnou výplň zábradlí či desku konferenčního nebo jídelního stolku. Vnitřní motiv lze vybírat z mnohamilionové databáze na stránkách výrobce, či použít fotografii z vlastního archivu.

Skleněné stěny J.A.P.

Abychom zájemcům o skleněné stěny usnadnili výběr, nachystali jsme celkem deset typizovaných řešení. Z nich si každý vybere takové, které se hodí pro jeho bydlení – tedy ideálně kombinuje všechny prvky – skleněné tabule, světlíky a dveře.

http://www.japcz.cz
+420 581 706 011
  • J.A.P.
  • J.A.P.
  • J.A.P.
  • J.A.P.

Odeslat zprávu vlastníkovi záznamu

J.A.P.